Меню
+380 (66) 405 70 62
+380 (93) 090 53 21
График работы:
Пн - Пт 9:00-18:00
Сб-Вс 10:00-17:00
Перезвоните мне
peleton@ukr.net Консультации по
всем вопросам
Написать в поддержку
0
0 грн
Каталог

Шлем NOLAN N80-8 р.-S

Код товара: Н44489
Доставим в любой
уголок Украины
любой службой
доставки
Общие условия доставки
Наличие и цену уточняйте у менеджера
+380 (66) 405 70 62 +380 (93) 090 53 21
Шлем NOLAN N80-8 р.-S
Nolan N80-8 – це топовий інтеграл у лінійці Nolan, 
спадкоємець надзвичайно популярного Nolan N87.
Сучасний дизайн підкреслює кожну деталь, від шкаралупи до повітрозабірників.
Завдяки своїм технічним характеристикам та багатому стандартному оснащенню,
це ідеальний шолом для будь-якого випадку, від активних міських поїздок до найскладніших подорожей,
незалежно від мотоцикла та пункту призначення, що використовується. Характеристик
и:
Шкаралупа виконана з полікарбонату Lexan*, яка значно перевершує за характеристиками матеріал ABS, який використовується у виробництві більшості шоломів на ринку.
NERS – система аварійного зняття шолома. Ця запатентована система Nolan, яка дозволяє бригадам швидкої допомоги в екстрених випадках безпечно зняти шолом, знявши щічні накладки зі шолома, просто потягнувши за червону стрічку, що прикріплена до передньої частини самих накладок.
Ультраширокий візор. Великий візор (стійкий до подряпин) забезпечує ширший огляд, у тому числі бічний, що забезпечує максимальний комфорт при їзді та підвищує активну безпеку.
Інноваційний механізм візора з функцією нахилу (подано заявку на патент) дозволяє збільшити зону покриття протизапітніючої плівки Pinlock® та знижує ризик випадкового відкривання/закривання візора.
Система Eyewear Adaptive – можливість зручного використання окулярів для зору.
Плівка протизапітніння PINLOCK® . Встановлюється у стандарті у всіх варіаціях Nolan N80-8, крім Special. Запатентована система регулювання дозволяє регулювати положення плівки Pinlock на візорі, без необхідності його зняття.
Сонячний візор VPS. Виконаний із LEXAN™*, стійкий до подряпин та стійкий до запітніння, забезпечує захист від УФ-випромінювання до 400 нанометрів. Його можна легко зняти для обслуговування та очищення. Система приводу (запатентована) з покроковим відкриттям та системою автоматичного закриття.
Запатентована застібка MICROLOCK2. Застібка з подвійною фіксацією та з мікрометричним регулюванням. Така система зводить до мінімуму можливість випадкового відкриття.
Ексклюзивна система вентиляції Nolan AIRBOOSTER забезпечує максимальний комфорт в спекотну погоду.
Внутрішня оббивка із вставками із сітчастої тканини. Разом із системою вентиляції AIRBOOSTER забезпечує максимальний комфорт.
Внутрішня підкладка "CLIMA COMFORT". Виготовлена ​​з екологічно чистих тканин, отриманих внаслідок вторинної переробки нейлону. Крім того, особлива форма щічних подушок та шторки вітрозахисту полегшує надягання шолома, забезпечує кращу посадку та захищає від задування.


 
 
Шлем NOLAN N80-8 р.-S
  • Размер: S
  • Тип: Інтеграл
  • Вес: 1580гр.